Skip to main content

Lubardić Vladimir

Lubardić Vladimir

Rođen 01.04.1976. godine u Beogradu. Osnovnu muzičku školu „Josif Marinković“ u Beogradu, odsek gitara, ubrzano završava u klasi profesora Zorana Stojanovića, gde u toku školovanja dobija priznanje za istaknutog učenika škole, i osvaja više nagrada na raznim takmičenjima, kako solo, tako i u kamernom sastavu. Srednju muzičku školu „Josip Slavenski“ u Beogradu završava u klasi profesora Srđana Tošića, gde pored instrumentalnog odseka pohađa i teoretski odsek i paralelno pohadja srednju elektrotehničku školu „Rade Končar“ u Beogradu, smer elektrotehničar radio i televizijske tehnike. Nakon završene srednje muzičke škole 1997. godine upisuje „Fakultet muzičke umetnosti“, pri „Univerzitetu umetnosti u Beogradu“, gde završava svoje studije u klasi Srđana Tošića, i stiče zvanje Diplomirani Muzičar Gitarista.

Za vreme studija, ostvaruje veliki broj javnih nastupa solističkih i kamernih, pohadja i razne seminare klasične gitare. 1998. godine počinje da se bavi pedagoškim radom u muzičkoj školi „Davorin Jenko“ u Beogradu. 2005. Godine počinje da radi u srednjoj muzičkoj školi „Jovan Bandur“ u Pančevu, a 2007. godine prelazi u srednju muzičku školu „Dr. Vojislav Vučković“ u Beogradu, na mestu profesora gitare, gde ostaje da radi do danas, i gde ostvaruje značajan rad sa učenicima, koji osvajaju nagrade na raznim domaćim i internacionalnim takmičenjima, ostvaruju veliki broj javnih nastupa na koncertima i snimanja za radio i televiziju.

Za vreme studija od 2000. godine počinje pored klasične muzike da se zanima i za alternativnu muziku, na čijem polju ostvaruje značajnu saradnju sa istaknutim umetnicima, i postaje clan udruženja Džez, rock i zabavne muzike. Takođe, pohadja kurs tonske produkcije na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, gde izučava tonsko snimanje i produkciju. Počinje da se bavi i studijskim radom od 2001. godine, gde unapređuje svoje znanje iz oblasti tonskog snimanja, aranžiranja, komponovanja i postprodukcije.

2007. godine postaje jedan od osnivača i generalni sektretar internacionalnog festivala gitare „Guitar Open Festivala“ u Subotici, koji je 2014. godine od časopisa „Musica klasika“ dobija nagradu za najbolji festival od regijonalnog značaja.

LIČNI PODACI:

Ime I prezime: Vladimir Lubardić
Datum I mesto rođenja: 01.04.1976. Beograd
Adresa: Koče Kapetana 32, Beograd
Telefon: +381 64 61 64 121
Mail : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Gitara